Спечелете безплатна консултация с психолог от Сдружение „ЧУДНО“

Случва ли ви се понякога да искате да поговорите за нещо, което ви тревожи, но да нямате на кого да се доверите? Да не можете да вземете решение, защото не знаете как да подходите към проблема? Или да се намирате в задънена улица и да не ви хрумва как да доведете промяната? Ако отговорът ви на някой от тези въпроси е „Да“ или ако просто сте любопитни да разговаряте с професионален психолог, за да се запознаете с практиката му, сега е подходящият момент. Имате възможността да спечелите безплатна консултация с психолог от сдружение „Чудно“, затова не я пропускайте!

Кога? На 23. април 2016. (събота) от 13:30 ч. до когато има желаещи ?
Къде? В началото на Борисова градина, преди детската площадка.
Как? Ще попълните картонче с име, телефон и е-mail, което ще пуснете в нашата Чудна кутия. На 25. април 2016 г. (понеделник) ще бъдат изтеглени печелившите, с които ще се свържем по предоставените контакти, за да определим час за консултация, удобен и на двете страни. Консултациите ще се проведат в периода от 26. април до 26. май. Ще бъде спазена анонимността на участниците, затова не се притеснявайте да пробвате, ако чувствате нужда.

 

По този начин ние от сдружение „Чудно“ избрахме да ви предоставим възможността да откриете потенциала си за справяне в трудни ситуации, както и да преосмислите проблемите си, за да не ги възприемате повече като такива. Съветваме ви да се възползвате! ;)